Design és effektusok

A leghatékonyabb megoldás
a távozó látogatók megmentésére

Az OptiMonk rendkívül eredményesen képes növelni weboldalad konverziós rátáját azáltal,
hogy az elveszettnek hitt látogatókat értékes érdeklődőkké és vásárlókká formálja.

Drag and Drop szerkesztő

Az úgynevezett "drag and drop" - vagy magyarul "fogd és vidd" szerkesztőnkkel nem kell fix elrendezésekhez ragaszkodnunk. Könnyedén hozzáadhatunk új elemeket a popupunkhoz, mozgathatjuk őket és személyre szabhatjuk a kinézetüket. A popupnak minden egyes részletét szerkeszthetjük mindenféle HTML vagy CSS tudás nélkül.

Professzionális sablonok

Az OptiMonk rengeteg beépített sablont biztosít mind számítógépekre, mind mobil eszközökre (okostelefonokra, táblagépekre) optimalizálva. Azonnali használatra kész sablonjaink révén percek alatt beüzemelhetsz egy látványos popupot.

Több mint 10 színváltozat/sablon

A beépített popup sablonok több mint 10 különböző színváltozatban elérhetőek - normál és inverz módban egyaránt. Így Te is könnyedén megtalálhatod a weboldaladhoz leginkább passzoló színösszeállítást.

Szerkeszthető CSS

A beépített CSS szerkesztő lehetővé teszi a haladó felhasználók számára, hogy úgy alakíthassák át a beépített popupokat, hogy azok kiválóan illeszkedjen a weboldaluk, és más marketing anyaguk megjelenéséhez.

Személyre szabható siker üzenet

Felhasználóbarát űrlapok alkalmazásával sokkal több feliratkozót lehet szerezni. Érdemes egyedi üzenetekkel segíteni a látogatókat a kitöltés során: legyen egyértelmű, hogy mit kell megadni, és hibás kitöltés esetén legyenek tájékoztatva a látogatók, hogy pontosan mit kell kijavítani.

Egyedi köszönő oldal

Könnyen kezelhető felhasználói felületünkön nemcsak a popup első oldalát, hanem a felirakozást megköszönő/megerősítő oldalt is személyre lehet szabni. Érdemes egy kis időt fordítani erre is, mert a köszönő/megerősítő oldalnak nagy szerepe van a konverziók, illetve az ügyfél-megtartás tekintetében.

Több mint 20 megjelenési effektus

A látogatók figyelmének hatékonyabb felkeltése érdekében több mint 20 megjelenési effektust biztosítunk. Ezek az effektusok segítenek abban, hogy a popupon közvetített üzenet jobban kiemelkedjen a tömegből.

Egyedi HTML / Javascript

A profi felhasználók - elrugaszkodva a beépített sablonoktól - tökéletesen személyre szabott popupokat jeleníthetnek meg némi HTML és Javascript ismeret segítségével. Így gyakorlatilag bármilyen egyedi elképzelés megvalósítható.

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal:

Mezei Nikoletta
Ügyfélkapcsolati vezető


Akszenovics Viktória
Account manager


Elérhetőségünk:

kapcsolat@optimonk.hu

06-70-410-4842

Cégadatok

Webshop Marketing Kft.
4028 Debrecen, Kassai út 129.