Kilépési szándék figyelés és más megjelenési beállítások

A leghatékonyabb megoldás
a távozó látogatók megmentésére

Az OptiMonk rendkívül eredményesen képes növelni weboldalad konverziós rátáját azáltal,
hogy az elveszettnek hitt látogatókat értékes érdeklődőkké és vásárlókká formálja.

Kilépési szándék észlelése

Az OptiMonk erzedmásodperc pontosan észleli, ha a látogató el akarja hagyni a weboldalt. Azáltal, hogy ebben a pillanatban egy új üzenetet vagy egy különleges ajánlatot közvetít a távozó látogató felé, egy második esélyt nyújt a látogató vásárlóvá formálására.

Időalapú megjelenítés

Az OptiMonk az inaktív látogatók figyelmének felkeltésére is jól használató. Beállíthatod ugyanis, hogy a popup X másodpercnyi inaktivitás után jelenjen meg - feltétezve például azt, hogy a látogató befejezte az olvasást.

Görgetésen alapuló megjelenítés

Beállíthatod, hogy a popup csak akkor jelenjen meg, ha a látogató a weboldal X százalékáig legörgetett. Ezzel az aktív látogatók figyelmét lehet felkelteni anélkül, hogy megzavarnánk őket.

Kattintáson alapuló megjelenítés

A popupok akkor is megjeleníthetőek, ha a látogató a weboldal egy bizonyos részére kattint - egy konkrét gombra, szövegdobozra, linkre vagy bannerre. CSS osztályok, ID-k és egy HTML elemből származó bármilyen típusú érték használható a megjelenítés szabályozására.

Kampány időzítés

Amikor elkészül egy új kampány, be lehet állítani, hogy meddig fusson. Sőt, időzíteni is lehet a kampányt, ami azt jelenti, hogy a kezdés, illetve a befejezés dátumának megadásával egy jövőben esedékes kampányt előre be lehet állítani.

Kampányok összekapcsolása

Jobb eredmények érhetőek el az egymásra épülő kampányok összekapcsolásával. A kampányalapú célzás lehetővé teszi, hogy csak azoknak a látogatóknak jelenítsünk meg bizonyos popupokat, akik már láttak, vagy kitöltöttek, esetleg bezártak egy másik popupot.

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal:

Mezei Nikoletta
Ügyfélkapcsolati vezető


Akszenovics Viktória
Account manager


Elérhetőségünk:

kapcsolat@optimonk.hu

06-70-410-4842

Cégadatok

Webshop Marketing Kft.
4028 Debrecen, Kassai út 129.