Funkciók

A leghatékonyabb megoldás
a távozó látogatók megmentésére

Az OptiMonk rendkívül eredményesen képes növelni weboldalad konverziós rátáját azáltal,
hogy az elveszettnek hitt látogatókat értékes érdeklődőkké és vásárlókká formálja

Ragadd meg a látogatóid figyelmét a legmegfelelőbb pillanatban Ragadd meg a látogatóid figyelmét a legmegfelelőbb pillanatban

Kilépési szándékot figyelő tecnológiánk hatékony és egyszerű megoldást biztosít a weboldal látogatók vásárlókká formálására, illetve email feliratkozók gyűjtésére. Az OptiMonk erzedmásodperc pontossággal észleli, ha a látogató el akarja hagyni az oldalt, és abban a pillanatban egy különleges ajánlatot jelenít meg a képernyőn.

Részletek

Több tucat professzionális kampánysablon Több tucat professzionális kampánysablon

Email listát szeretnél építeni? Csökkentenéd a kosárelhagyások számát? Egy fontos tartalom felé terelnéd a látogatókat? Azonnali használatra kész sablonokat biztosítunk bármely esetre. Tehetséges designer kollégáink folyamatosan azon dolgoznak, hogy lenyőgöző kampánysablonokat biztosítsanak a számodra.

Részletek

Indítsd el egyedi kampányodat percek alatt Indítsd el egyedi kampányodat percek alatt

Felhasználóbarát szerkesztőfelületünk révén olyan egyszerűen tudod személyre szabni a kampányokat, mintha csak egy Word dokumentumot szerkesztenél. A profi felhasználók a beépített sablonok CSS-ét is szerkeszthetik, illetve teljesen egyedi HTML és Javascript popupokat is létrehozhatnak.

Részletek

A látogatóid különözőek. Miért céloznád őket egyformán? A látogatóid különbözőek. Miért céloznád őket egyformán?

Az OptiMonk révén annyi különböző üzenettel annyi különféle látogatói szegmenst célozhatsz meg, amennyit csak szeretnél. A piacon elérhető legfejlettebb szegmentálási és célzási lehetőségeket biztosítjuk.

Részletek

Piacvezető funkciók a maximélis konverzió érdekében Piacvezető funkciók a magasabb konverziós rátáért

Hozd ki a maximumot a konverzió optimalizásba fektetett munkádból olyan élvonalbeli funkcióink segítségével, mint a dinamikus szövegcsere vagy a kosáralapú célzás. Az OptiMonk-kal olyan hatékonyan formálhatod feliratkozókká és vevőkké a látogatóidat, mint még soha!

Részletek

Integrálva minden nagyobb üzleti szoftverrel Integrálva minden nagyobb üzleti szoftverrel

Vállalkozásod hatékony működését segíti elő, hogy az OptiMonk minden nagyobb hírelvél küldő és tartalomkezelő rendszerrel integrálva van, úgy mint Webgalamb, MailChimp, Wordpress, stb.

Részletek

Ügyféltámogató csapatunk segítségére biztosan számíthatsz Ügyféltámogató csapatunk segítségére biztosan számíthatsz

Konverzió optimalizációs szakértőink boldogan segítenek a kezdeti lépéseknél, és elkötelezettek a kampányod hosszú távú sikerei iránt. Profi csapatunk támogatásával könnnyedén beillesztheted az OptiMonk-ot meglévő IT infrastruktúrádba.

Részletek

Nem találod, amit keresel?

Összes funkció megtekintése
Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal:

Mezei Nikoletta
Ügyfélkapcsolati vezető


Akszenovics Viktória
Account manager


Elérhetőségünk:

kapcsolat@optimonk.hu

06-70-410-4842

Cégadatok

Webshop Marketing Kft.
4028 Debrecen, Kassai út 129.