Beállítás és integrációk

A leghatékonyabb megoldás
a távozó látogatók megmentésére

Az OptiMonk rednkívül eredményesen képes növelni weboldalad konverziós rátáját azáltal,
hogy az elveszettnek hitt látogatókat értékes érdeklődőkké és vásárlókká formálja.

Beüzemelés 1 perc alatt

Mindössze 1 percet vesz igénybe az OptiMonk üzembe helyezése bármely weboldalon. Speciális HTML és CSS tudás nélkül is lehet látványos popupokat készíteni, és a lehető legjobb pillanatban megjeleníteni azokat.

Integráció hírlevél küldőkkel

Az OptiMonk alapértelmezés szerint egy belső adatbázisban tárolja a feliratkozók email címeit. Rendszerünk azonban összekapcsolható minden nagyobb hírlevél küldő rendszerrel (pl. Webgalamb, MailChimp, stb.), így - a feliratkozók automatikus átvitelével - még hatékonyabbá lehet tenni az email marketingbe fektetett energiát.

Lista szegmentálása

Az OptiMonk segítségével könnyedén lehet szegmentálni a feliratkozókat. Ezáltal sokkal jobban célzott email üzeneteket lehet küldeni nekik - alapul véve a kampányt, amelyen keresztül feliratkoztak.

E-kereskedelmi integrációk

Az OptiMonk minden nagyobb e-kereskedelmi és tartalomkezelő szoftverrel intergrálva van, mint például MiniCRM, Wordpress, Shopify, stb.

Google Analytics integráció

Google Analytics vagy Tag Manager segítségével méred weboldalad forgalmát? Percek alatt összekapcsolathatod ezeket a Google alkalmazásokat az OptiMonk fiókoddal, így az OptiMonk eredményei a Google fiókban is nyomon követhetők.

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal:

Mezei Nikoletta
Ügyfélkapcsolati vezető


Akszenovics Viktória
Account manager


Elérhetőségünk:

kapcsolat@optimonk.hu

06-70-410-4842

Cégadatok

Webshop Marketing Kft.
4028 Debrecen, Kassai út 129.